Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu

Lokacija:
Zgrada Rektorata, Kapetan Mišino zdanje, Studentski trg 1
Datum i vreme:
08. oktobar 2015. godine
Opis:

Sajam stipendija okupio je različite institucije i predstave stipendije i drugе oblike finansijske podrške dostupne studentima na osnovnim i master studijama i diplomiranim studentima u Srbiji i inostranstvu.

Upućena je poruka studentima da je u Srbiji na raspolaganju veliki broj stipendija, kako za studiranje u inostranstvu tako i za nastavak studiranja u Srbiji; da su programi stipendija dostupni svima; da uspeh tokom školovanja nije presudan element prilikom aplikacije, već njihova motivacija i dodatni angažman tokom studija.

U zgradi Kapetan Mišinog zdanja na Studentskom trgu okupili su se predstavnici institucija koje dodeljuju stipendije, nagrade, jednokratnu finansijsku pomoć studentima Univerziteta u Beogradu za studije u Srbiji i studije u inostranstvu (zadužbine, ministarstva, opštine, fondacije, obrazovne institucije, ambasade, kulturni centri, kompanije i nevladin sektor).

Na jednom mestu bile su dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.

Više informacija pogledajte i na:

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/sajam-stipendija-2015

4.880
pregleda
Bookmark the permalink.
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Comments are closed